Innehåll

WOHAPI är ett stort projekt och det är inte färdigt och i ärlighetens namn är jag osäker på om det någonsin kommer att bli "färdigt" eller om det alltid kommer att vara en flödande process som ändras med tiden. Men jag jobbar med energier och de pockar på så nu att det ska lanseras oavsett om det är färdigt eller inte, så jag satte lät WOHAPI födas och låta det bli en process som får växa in i sig själv. Därför börjar jag på ett väldigt lågt pris som kommer att öka vartefter mer material kommer till. Du som köper till ett lägre pris får automatiskt tillgång till kommande material utan att betala mer, däremot lämnar jag inga garantier på när det blir färdigt eller ens om det blir färdigt. Eftersom jag alltid surfar med i livets vågor så kanske de tar mig någon annanstans på vägen. Men du får garanterat valuta för det du betalar för även om det inte skulle komma in en enda grej till, för det material som idag ligger uppe räcker gott och väl för att förändra ditt liv positivt om jag ser till de testpersoner jag har haft genom åren. 


I dagsläget finns följande på sidan:


Yogapass på ljudfil och som Pdf:

Yogapass 40 min

Yogapass Wombblossom 30 min

Ett lite tuffare yogapass 90 min

Stående yogapass för flöde och manifestation 35 min

Stående yogainspirerat pass - Koppla ihop ditt kristallhjärta med Moder Jords och Centralsolens kristallhjärtan

Yogapass ryggflex med lotusblossom 30 min

Fullmåneyoga 75 min

Ett orgasmiskt yogapass - låt andningen och energin bli din älskare 90 min

Wohapi morgonritual - ett pass som görs i sängen före du startar din dag


Meditationer på ljudfil:

Kroppen - din inre gudinnas färdmedel 20 min

En variant av det inre leendet med Reikiröst 30 min

Guidad vila - Flytta energin i kroppen 40 min

Livmodern, hjärtats och tallkottkörtelns orakel 26 min

Andningsåttan 12 min

Sexualchakrameditation för att stimulera din kreativa intelligens 15 min

Livmoderritual - Rensa en älskare ur ditt system 75 min

Venus och kreativitetens vagga 11 min

Meditation för självkärlek 20 min

108 Om Buh Deviyei Namaha med Reikiröst 23 min


Dokument:

Skrivövning - Vad får ditt hjärta att sjunga?

Wohapi Morgon och Kvällsritual

Meditation - Mantra - Mudror för WOHAPI

Yoniägg

Grundläggande teori

Bakgrund

Wohapi Yinyogapass

Yogapass för flöde i den sexuella energin


Yogan är lugn och inkännande med fokus på livmoder, hjärta och tallkottkörtel och det subtila flödet däremellan, även om den också jobbar på mycket annat. Yoga är alltid yoga med alla sina holistiska fördelar för balans och energiflöde. Våren 2017 körde jag en pilotgrupp som under 15 veckor fick testa konceptet och det fick tummen upp. Jag har också haft testpersoner för yogapass på fil som de har kört hemma med väldigt positiva resultat. Men var beredd på att göra en resa hem till dig själv med allt vad det innebär, likväl som du kan få en helt ny passionerad och flödande tillvaro av alla följdeffekterna (om du gör övningarna) kan resan dit ibland innehålla lite gupp på vägen när energin börjar cirkulera i stängda rum. För egen del fick jag mig en djupdykning in i skuld och skam och en insikt om hur blockerat mitt sexualchakra var.


Men även om det stundvis är utmanande är vinsten värd varje tur ner i diket, för ju mer du rensar ju mer kan du stråla ditt inre unika ljus. Och ju mer du strålar ditt ljus, som BARA du kan kan stråla, ju mer hjälper du andra att få stråla sitt och min övertygelse är att det är därför vi gör den här resan på Moder Jord.


Du som tecknar upp dig redan nu kommer, förutom att du betalar ett lägre pris, att få följa med på den spännande resan att se vart energierna tar oss. Eftersom jag lever i flödet vet jag inte vart vi kommer att landa annat än att det minst kommer att innehålla komponenterna jag räknat upp ovan. Du får automatiskt tillgång till alla framtida uppdateringar som görs i grundsidan, även om du köper nu till ett lägre pris.


Planen i dagsläget är att det kommer att finnas en grundsida, som är den du i dagsläget köper tillgång till, och att det framöver kommer olika fördjupningar som är fristående och som du själv väljer om du vill uppgradera dig till. De kommer alltså inte att ingå i det här priset. Och vem vet, önskemål finns redan bland testpersonerna att det ska bli en yogalärarutbildning, så kanske är det där vi landar till slut. 
Är du redo att påbörja resan hem till dig själv och till din feminina urkraft och ditt kreativa flöde?Genom att genomföra köpet förbinder du dig att inte dela med dig av materialet till någon annan. 


En viktig del i WOHAPI är förankringen till Moder Jord och Centralsolen, så det är begrepp som ofta används. I vissa pass använder jag ord som till exempel klitoris och vagina.


Om du har friskvårdspeng via din anställning går det numera att använda denna för yoga via appar och webbtjänster. Läs mer om det på Skatteverkets sida.

YOGA

 is the journey

of the self,

through the self,

to the SELF

The Bhagvad Gita
OBS OBS OBS! 

Just nu flyttar jag innehållet till en egen hemsida istället för att använda mig av en extern plattform. Jag beräknar att det ska vara klart i början av november. Den här förändringen innebär att du som kund kommer att få en mycket bättre upplevelse och det blir lättare att navigera bland innehållet. 


Kontakta mig via mail anniyogini@gmail.com om du vill få ett mail med en rabattlänk som tack för ditt tålamod när sidan är färdig att lanseras.

WOHAPI YOGA


Ett webbaserat yoga och meditations koncept med redskap för att komma i kontakt med din kvinnliga urkraft genom att aktivera det subtila flödet mellan livmoder, hjärta och tallkottkörtel så att du kan leva ett liv utifrån ditt hjärta, i full kontakt med din kraft, din kreativitet, din sensualitet och ditt flöde.PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

KONTAKT


WOHAPI YOGA är en produktion från Annika Wallins Yoga

Företaget innehar F-skattsedel

                         

                          Annika Wallin

Copyright @ All Rights Reserved