Om mig

Hej! Jag heter Annika


Förutom Reikimaster och en erfaren yogalärare så är jag också Folkhälsovetare med inriktning mot hälsopsykologi. Jag har ett brinnande intresse för ljud och vibrationernas påverkan på våra kroppar. Instrumenten som kommit i min ägo genom åren är många och helt fantastiska. Även kristaller och eteriska oljors inverkan på våra energisystem och vår hälsa fascinerar mig mycket.


Min drivkraft ligger i att hela tiden utveckla mig själv och på så sätt öka möjligheten att få andra att må bättre. Om jag inte befinner mig på min yogamatta eller i skogen så sitter jag oftast med näsan i en bok som på något sätt utvecklar mig eller min kunskap inom mina intresseområden, jag är den ständiga eleven som aldrig får nog av att lära mig mer om den här fantastiska kroppen vi bebor och dess energisystem, för att inte tala om kvantfysiken och vår plats i kvantfältet. 


Jag har drivit yogacenter sen 2010 och jag har sammanlagt mer än fem års yogalärarutbildningar i olika traditioner. Jag är otroligt tacksam för den grunden men jag kände mig kallad till något annat och jag skapade WOHAPI för min egen läkning och nu delar jag med mig av verktygen. Ingen yogaform jag har provat får mig att känna ett sånt magiskt energiflöde som WOHAPI gör. Jag har blivit nyförälskad i yogan och i mig själv.


Till vardags driver jag en yogastudio på Floragatan 13 i Västerås. Mer information om det hittar du på www.annikawallinsyoga.se.


Utbildningar:


Reiki Grand Master (lärare)

Filosofie Magister i Folkhälsovetenskap

Hälsopsykologi

The healing power of sound steg 1-8

Yinyoga

Kristallhealing

Lärare/terapeut i Medi Yoga (Medicinsk yoga)

Lärare i Holi yoga

Instruktör i Röstyoga

Hormonyogaterapeut enl. Dinah Rodrigues

Diplomerad Shandithimassör

Diplomerad Shandithikinesiolog

Lösningsfokuserad samtalsmetodik

Basal Kroppskännedom

Röster om mig:


"Hela ditt väsen andades givmildhet, nyfikenhet och djup öppenhet. Att möta människor som är öppna och villiga att dela med sig, både av och ur sin livsbrunn är stort och det är min upplevelse av just vårat möte, så tack till dig. Det ska bli så roligt, intressant, givande att fortsätta mötas, växa tillsammans och var för sig under utbildningen. Annika, tack igen till dig, du är en vacker människa med öppenhet som berörde".

//Stella Stefansdottir


"Jag får passa på att tacka för senast det var helt underbart att få "släppa loss" och vilken musik!!! Jag vet att det var flera som tyckte det var jättebra!!! Jag hoppas att du kommer flera gånger och vilken personlighet du hade, tackar".

//Anja


"Jag blir alltid så extra glad och energipåfylld när jag pratar med dig; du förmedlar massor av positiv energi bara genom RÖSTEN! :-) Det är en gåva att ha den egenskapen, att man kan sprida positiv energi bara genom att VARA!"

//Ewa Nilsson Lewa & Lära


"Känner mig härligt harmonisk, spirituell, sensuell, balanserd, lycklig, nyfiken, pigg och snabbtänkt efter söndagens yogakväll. Tack Annika!"

//Ann-Louise Magnusson